Rens af indendørs fliser

Slut med knofedt og syrekemikalier for at få rene fuger, klinker og fliser. MT Rens renser indendørs flisegulv nemt og til en rimelig pris.

Vi udfører rensning af klinke- og flisegulve for både virksomheder og private med et særligt rensesystem.

Vores fliserens

Vi kan stort set uden brug af kemi dybderense dine klinker, fliser og ikke mindst fugerne, så de igen fremstår rene og lyse. Vores system vasker, spuler og suger under højt tryk og temperatur det oplagrede skidt og fedt op af dit flise- eller klinkegulv. Selv de små “kratere”, som findes i overfladen på mange typer klinker og fliser, bliver vasket ud og skyllet rene.

Vores system vasker, spuler og suger i én proces, så der er ingen problemer med vandsprøjt eller efterfølgende fugt. Fliser, klinker og fuger er tørre indenfor 20 min. Vi efterbehandler klinker, fliser og fuger med et tilpasset specialprodukt, så det rensede gulv ikke er så modtageligt (særlig fugerne) og dermed holder sig rent og pænt i længere tid.

Almindeligt snavs på indendørs klinker, fliser og fuger fjernes med vores rensesystem uden problemer. Tjek vores priser, for at se hvad det koster at få renset klinkerne i stuen, køkkenet, badeværelset (også bursenister), receptionen eller hvor det måtte være.

Specialopgaver

MT-Rens tager sig også af specialopgaver. Vi har for eksempel stor succes med afrensning af gulv efter et fuldlimet væg-til-væg tæppe er fjernet fra spartlet gulv. Spartel, lim og gammel tæppebagside “renses og koges af” med vores specialanlæg, så klinker og fuger igen kommer frem og fremstår som nyt. Specialopgaver som disse udføres efter tilbud.

Priser

Se vores priser - Det er billigere end du tror!

Vi renser og efterbehandler alle typer klinker, fliser, fuger, have-fliser og andre hårde overflader grundigt og effektivt, indendørs som udendørs. Nyeste teknik og udstyr kombineret med mere end 50 års erfaring i gulvbelægning sikre dig det optimale resultat til den bedste pris.
Priser

Kontakt os