Rens af epoxy stengulve

Epoxy stengulve findes ofte i butikker, garager, showrooms og entreer, halls og indgangspartier, hvor de hele tiden vil blive betrådt og udsat for skidt og tilsmudsning. Derfor vil et epoxy stengulv med tiden have brug for en professionel rens, som vil gøre gulvet så godt som nyt.

MT-Rens tilbyder rensning af epoxy stengulve nemt og hurtigt. Ring til os med det samme, for at få et godt tilbud.

Vores rens af epoxy stengulve

Selvom epoxy stengulve er lavet i et stærk materiale, som er nemt at holde ved lige, vil de med tiden have brug for en professionel rens, for at fremstå helt rene og som nye. Man kan nemlig ikke ved en almindelig gulvvask fjerne det skidt og snavs, der sætter sig mellem stenene i belægningen.

Med vores grundrengøring anvender vi en gulvvaskemaskine, der ved hjælp af næsten kogende vand effektivt vasker, spuler og suger dit epoxy stengulv rent.

Gratis prøverens

Er der tale om en rens af et større område, tilbyder vi i den forbindelse en prøverens, så der er syn for sagen. Vi er fleksible og finder et tidspunkt, der passer dig.

Priser

Se vores priser - Det er billigere end du tror!

Vi renser og efterbehandler alle typer klinker, fliser, fuger, have-fliser og andre hårde overflader grundigt og effektivt, indendørs som udendørs. Nyeste teknik og udstyr kombineret med mere end 50 års erfaring i gulvbelægning sikre dig det optimale resultat til den bedste pris.
Priser

Kontakt os