Rens af udendørs fliser

Udendørs belægning bliver med tiden mærket af vejr og natur, hvilket resulterer i mørke fliser fyldt med ukrudt. Hos MT-Rens tilbyder vi en effektiv kvalitetsbehandling af din udendørs belægning, så fliserne igen fremstår rene og nye.

Havefliser afrenses og forsegles med langtidsholdbar imprægnering fra ISO Paint Nordic A/S.

Vores fliserens

Behandlingen er en effektiv afrensning af fliserne i næsten kogende rent varmt vand under højt tryk, som sikrer at flisen bliver ren og flot igen, og at rester mikrovækster er slået ned, inden vi lukker flisen med imprægnering.

Vores system sikrer den højeste kvalitet til en god pris. Vi påtager os alle typer opgaver i forbindelse med rens af sten og udendørsbelægninger, store som små.

Sten og flisebelægninger i offentlige rum skal også renses og vedligeholdes. Vi udfører fliserens for private såvel som erhverv og offentlige institutioner. Tyggegummi bliver også fjernet i rensningen.

Vi fjerner under rensningen en del af sandet og mos mellem fliserne. Flisebelægningens fuger skal derfor efterfyldes med nyt sand, hvilket kan tilkøbes ekstra.

Nano-imprægnering

Efter rensningen nano-imprægnerer vi med Procover fra ISO-Paint, et dansk kvalitetprodukt, som beskytter flisen mod vandnedtrængning og dermed udskyder frostskader og hæmmer ny algevækst.

Imprægneringen virker i 6 – 10 år. Den brændes langsom væk af solens UV-stråler, men da den trækker ind i flisen under korrekt påføring, opnår den denne langtidsvirkning.

Udlægning af nyt fugesand

Efter imprægnering efterfyldes fugerne mellem fliserne med kvalitetsfugesand, som indeholder en naturlig væksthæmmende effekt overfor ukrudt.

Produktbeskrivelse af fugesand: Fugematerialet er ovntørret med indhold af et mineralsk additiv, der sikrer, at porevæsken i fugesandet altid har høj pH-værdi. Dette hæmmer fremkomst af ukrudt. Mineralets virkning holder 10 års regn, da det kun opløses langsomt.

Du kan også købe kvalitets fugesandet hos os og lægge det ud selv.

Priser

Se vores priser - Det er billigere end du tror!

Vi renser og efterbehandler alle typer klinker, fliser, fuger, have-fliser og andre hårde overflader grundigt og effektivt, indendørs som udendørs. Nyeste teknik og udstyr kombineret med mere end 50 års erfaring i gulvbelægning sikre dig det optimale resultat til den bedste pris.
Priser

Kontakt os