Åbent 7 - 17 alle hverdage | Service i Storkøbenhavn og Nordsjælland +45 44994141

Indendørs fliserens

Slut med knofedt og syrekemikalier for at få rene fuger, klinker og fliser. M.O.T. Rens tilbyder en professionel rens af dit flisegulv, der får bugt med indgroet snavs og snavsede fuger.

Professionel flise- og klinkerens

Vi kan stort set uden brug af kemi dybderense dine klinker, fliser og ikke mindst fugerne, så de igen fremstår rene og lyse. Det fastsiddende skidt og fedt på flise- eller klinkegulve bliver løsnet og renset når vi vasker og højtryksspuler fliserne. Selv de små “kratere”, som findes i overfladen på mange typer klinker og fliser, bliver vasket ud og skyllet rene. Vores system vasker, spuler og suger i én proces, så der er ingen problemer med vandsprøjt eller efterfølgende fugt. Fliser, klinker og fuger er tørre inden for 20 min. Vi efterbehandler klinker, fliser og fuger med et tilpasset produkt, så det rensede gulv ikke er så modtageligt (særlig fugerne) for snavs, så du har glæde af de rene fliser og klinker i længere tid. Almindeligt snavs på indendørs klinker, fliser og fuger fjernes med vores rensesystem uden problemer.

nyrenset tæppe

Fliserens Specialopgaver

M.O.T. Rens har erfaring i at tage sig i specialopgaver. Vi har for eksempel erfaring i afrensning af flisegulv efter et fuldlimet væg-til-væg tæppe er fjernet. Spartel, lim og gammel tæppebagside “renses og koges af” med vores specialanlæg, så klinker og fuger igen kommer frem og fremstår som nyt. Specialopgaver som disse udføres efter tilbud.

MT RENS

KONTAKTINFO

Ryttermarken 2B, 3520 Farum

+45 44 99 41 41

[email protected]

Åbningstider

Mandag 7.00 - 17.00
Tirsdag 7.00 - 17.00
Onsdag 7.00 - 17.00
Torsdag 7.00 - 17.00
Fredag 7.00 - 17.00
Weekend LUKKET