Indendørs rens af fliser

Slut med knofedt og syrekemikalier for at få rene fuger, klinker og fliser – vi gør det nemt og billigt!

Rensning af klinke- og flisegulve for virksomheder og private med et unikt system.

Få rene, lyse og pæne fuger tilbage i klinke- og flisegulv, det er billigere og nemmere end du tror. Se under “priser”, hvad dit klinkegulv koster at få pænt igen.

Vi kan stort set uden brug af kemi dybderense dine klinker, fliser og ikke mindst fugerne, så de igen fremstår rene og lyse. Vores system vasker, spuler og suger under højt tryk og temperatur det oplagrede skidt og fedt op af dit flise- eller klinkegulv. Selv de små “kratere”, som findes i overfladen på mange typer klinker og fliser, bliver vasket ud og skyllet rene.

Vores system vasker, spuler og suger i én proces, så der er ingen problemer med vandsprøjt eller efterfølgende fugt. Fliser, klinker og fuger er tørre indenfor 20 min. Vi efterbehandler klinker, fliser og fuger med et tilpasset specialprodukt, så det rensede gulv ikke er så modtageligt (særlig fugerne) og dermed holder sig rent og pænt i længere tid.

På nedenstående billede ses afrensning af gulv efter at et fuldlimet væg-til-væg tæppe er fjernet fra spartlet gulv. Almindelige besmudsede indendørs klinker, fliser og ikke mindst fugerne bliver naturligvis ligeså flotte

Spartel, lim og gammel tæppebagside “renses og koges af” med vores specialanlæg, så klinker og fuger igen kommer frem og fremstår som nyt. Specialopgaver som disse udføres efter tilbud.

Almindeligt snavs på indendørs klinker, fliser og fuger fjernes naturligvis meget nemmere. Se under “priser”, hvad det koster at få renset kinkerne i stuen, køkkenet, badeværelset (også bursenister), receptionen eller hvor det måtte være.

Priser

Se vores priser - Det er billigere end du tror!

Vi renser og efterbehandler alle typer klinker, fliser, fuger, have-fliser og andre hårde overflader grundigt og effektivt, indendørs som udendørs. Nyeste teknik og udstyr kombineret med mere end 50 års erfaring i gulvbelægning sikre dig det optimale resultat til den bedste pris.
Priser

Kontakt os