Udendørs belægning

Havefliser afrenses og imprægneres/forsegles med langtidsholdbar imprægnering fra ISO Paint Nordic A/S.

Vi fjerner under rensningen en del af sandet og mos mellem fliserne. Flisebelægningens fuger skal derfor efterfyldes med nyt sand, hvilket kan tilkøbes ekstra.
Se vores faste lave priser herunder – det er billigere end du tror.

Fliserens

Behandlingen er en effektiv afrensning af fliserne i 90 grader rent varmt vand under højt tryk, som sikrer, at flisen bliver ren og flot igen, og at rester af mikrovækster er slået ned. 

Fliserens: nano-imprægnering

Behandlingen er en effektiv afrensning af fliserne i næsten kogende rent varmt vand under højt tryk, som sikrer at flisen bliver ren og flot igen, og at rester mikrovækster er slået ned, inden vi lukker flisen med imprægnering.

Efter rensningen nano-imprægnerer vi med Procover fra ISO-Paint, et dansk kvalitetprodukt, som beskytter flisen mod vandnedtrængning og dermed udskyder frostskader og hæmmer ny algevækst.

Imprægneringen virker i 6 – 10 år. Den brændes langsom væk af solens UV-stråler, men da den trækker ind i flisen under korrekt påføring, opnår den denne langtidsvirkning.

Udlægning af nyt fugesand

Efter imprægnering efterfyldes fugerne mellem fliserne med kvalitetsfugesand, som indeholder en naturlig væksthæmmende effekt overfor ukrudt.

Produktbeskrivelse af fugesand:

Fugematerialet er ovntørret med indhold af et mineralsk additiv, der sikrer, at porevæsken i fugesandet altid har høj pH-værdi. Dette hæmmer fremkomst af ukrudt. Mineralets virkning holder 10 års regn, da det kun opløses langsomt.

Du kan også købe kvalitets fugesandet hos os og lægge det ud selv.

Sten og flisebelægninger i offentlige rum skal også renses og vedligeholdes. Vores system sikrer den højeste kvalitet til den bedste pris. Vi påtager os alle typer opgaver i forbindelse med rens af sten og udendørsbelægninger, store som små. Få farven og designet i flisen tilbage. Tyggegummi bliver også fjernet i rensningen.

Priser

Se vores priser - Det er billigere end du tror!

Vi renser og efterbehandler alle typer klinker, fliser, fuger, have-fliser og andre hårde overflader grundigt og effektivt, indendørs som udendørs. Nyeste teknik og udstyr kombineret med mere end 50 års erfaring i gulvbelægning sikre dig det optimale resultat til den bedste pris.
Priser

Kontakt os