Åbent 7 - 17 alle hverdage | Service i Storkøbenhavn og Nordsjælland +45 44994141

Ydelser

Rens af udendørs fliser

Vi udfører professionel rens af havefliser. Vi bruger kun varmt vand og det bedste udstyr, der er på markedet til vores fliserens – Ingen kemi! Dine fliser renses effektivt rene med vores metode, og efter rens, har vi mulighed for at forsegle de rene fliser med en omgang imprægnering.

nyrenset tæppe
en stol før og efter den blev renset

Rens af indendørs fliser

Rens af indendørs fliser består i, at fliserne renses rene med professionelt udstyr. Behandlingen tilpasses de fliser, vi har med at gøre, så der fås det bedst mulige resultat uden at gøre skade på fliserne undervejs. Vi efterbehandler fliserne efter rens med et tilpasset produkt.

Rens af epoxy stengulve

Vi udfører effektiv rens af epoxy stengulve, når den almindelige gulvvask ikke længere slår til. Det indgroede snavs mellem stenene i belægningen, fjernes ved vores rens. Vi bruger kun varmt vand, sæbe og specialudstyr til vores rens af epoxy stengulv.

et tæppe der bliver renset

Rens af fastliggende tæpper

Vi har kunne tilbyde rens af fastliggende tæpper siden 1986. Med mere end 30 års erfaring på området, er vi sikre på, at kunne udføre de bedste resultater. Tørretiden er kun 4-6 timer. Imprægnering er altid en del af vores tæpperens.

Rens af træterrasse

Træterrasser og møbler i hårdt træ, kan blive som nye efter en afrensning af alger og snavs. Vi udfører en tilpasset afspuling, så træet ikke skades undervejs. Vi bruger kun varmt vand og specialudstyr – Ingen giftig kemi.

et tæppe der bliver renset

MT RENS

KONTAKTINFO

Ryttermarken 2B, 3520 Farum

+45 44 99 41 41

[email protected]

Åbningstider

Mandag 7.00 - 17.00
Tirsdag 7.00 - 17.00
Onsdag 7.00 - 17.00
Torsdag 7.00 - 17.00
Fredag 7.00 - 17.00
Weekend LUKKET