Åbent 7 - 17 alle hverdage | Service i Storkøbenhavn og Nordsjælland +45 44994141

Rens af fastliggende tæpper

Som noget helt enestående har vi i vores særlige servicevogne monteret mobile rensesystemer, som effektivt renser dine væg-til-væg tæpper hos dig. Det betyder, at vi kan tilbyde dig særlig effektiv og professionel tæpperens samt efterfølgende imprægnering af dine væg til-væg tæpper.

Imprægneringen er med til at forebygge tilsmudsning og slitage af tæpperne og forlænger både levetiden og glæden ved rene væg-til-væg tæpper i klare farver og tydelige mønstre.

Professionel tæpperens af fastliggende tæpper

Vi har landets mest effektive og professionelle rensesystem, så du er sikret en hurtig og effektiv tæpperens af dine væg-til-væg tæpper. At vi er hurtige betyder bare, at vores rensesystem har et begrænset vandforbrug. Det gør tæpperne mindre våde og sikrer dermed en kortere tørretid på 2-4 timer. Efter rens, sprayes der en kvalitetsimprægnering på tæppet, så rensen forsegles.

nyrenset tæppe

Prøv en gratis væg-til-væg tæpperens test

Med mere end 30 års erfaring i tæpperens af væg-til-væg-tæpper ved vi, at vores tæpperens virker. Vi tilbyder dig derfor høj kvalitet til en fornuftig pris for rensning og imprægnering af fastliggende tæpper i både virksomheder og private hjem. Handler det om en større opgave, er du velkommen til at rekvirere en gratis prøverens, hvis du gerne vil se, at vores metode kan rense dine tæpper
tilfredsstillende.

MT RENS

KONTAKTINFO

Ryttermarken 2B, 3520 Farum

+45 44 99 41 41

[email protected]

Åbningstider

Mandag 7.00 - 17.00
Tirsdag 7.00 - 17.00
Onsdag 7.00 - 17.00
Torsdag 7.00 - 17.00
Fredag 7.00 - 17.00
Weekend LUKKET