Loading...
Priser

Se vores priser - Det er billigere end du tror!

Vi renser og efterbehandler alle typer klinker, fliser, fuger, have-fliser og andre hårde overflader grundigt og effektivt, indendørs som udendørs. Nyeste teknik og udstyr kombineret med mere end 50 års erfaring i gulvbelægning sikre dig det optimale resultat til den bedste pris.
Priser

Firmaprofil

MT-Rens er en specialafdeling for rens og imprægnering af udendørs fliser, indendørs fliser og hårde overflader. MT-Rens er en del af Møbel og Tæpperenseriet.

Møbel og Tæpperenseriet er Danmarks største og ældste specialfirma inden for rensning af fastliggende og løse tæpper, ægte tæpper, maskineproducerede tæpper samt alle typer møbler. Firmaet blev grundlagt i 1958 og er dermed en virksomhed med dybe rødder og stor know-how i branchen. Derfor bliver vi bl.a. brugt af Forbrugerklagenævnet i generelle tvistsager på tæpperens. Vi er desuden det eneste danske medlem af ”Association of European Carpet-Cleaners”.

Specialafdelingen MT-Rens benytter det bedste og mest professionelle udstyr samt de bedste efterbehandlingsprodukter, herunder nano-imprægnering til beton sten og fliser.

Vi har til huse i Farum, hvor vi har en 1400 m2 stor rensehal med Danmarks største og mest effektive tæppevaskemaskiner. Der bliver vasket/renset omkring 80.000 m2 løse tæpper årligt i vores anlæg. Tæpperne bliver hentet og bragt i hele landet, enten direkte hos kunden eller via et af de talrige renserier, der er kunder hos os.

Fastliggende tæpper bliver renset med vores store specialbyggede mobile renseanlæg, hvor vi kommer ud på adressen. Vi parkerer udenfor bygningen og fører slangerne fra maskinen til rensestedet. I de fleste tilfælde behøver vi ikke vandtilslutning, da vi selv har en 800 liters vandtank installeret i bilen.

Vi renser også alle typer møbler på stedet, alternativt i Farum.

Mange af vores faste kunder kommer fra hotelbranchen, konferencecentre, restauranter, store firmaer, offentlige institutioner og butikskæder. Mange års erfaring med store renseopgaver har vist os, at logistikken i opgaverne er af stor betydning, for at rensningerne generer virksomheden mindst muligt. Vi aftaler derfor altid en køreplan for arbejdets udførelse og følger løbende op på den.

Kontakt os